Ясен Петров: Не заслужавахме загуба

23:08
Ясен Петров: Не заслужавахме загуба
Наставникът на Левски Ясен Петров Ясен Петров заяви, че тимът му не е заслужавал да загуби от Литекс. Мачът на Градския стадион в Ловеч приключи при резултат 2:1 за шампионите.

"Не трябваше да загубим, не заслужавахме загуба. Литекс ни надигра с помощта на съдията, дадоха им подарък, за да изравнят резултата. Днес оставихме футболистите да решат нещата на терена. Днес дадохме жертви, които можехме да не дадем, не одобрявам такива неща, не знам от къде се появи напрежението. Благодаря на феновете, които ни подкрепиха днес. Продължаваме да играем на два фронта. Ще се борим до края", коментира Ясен Петров след мача пред телевизия "Ринг".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Zaich
26.10.2010 01:38

Заслужихте си загубата, Литекс са на много по-добро ниво от вас *wink*

Asamoah
26.10.2010 01:08

бомек ли си момек ли си къв си не те знам ама ти иди се помоли за ЦСКА да останат в А група

ppetrof
25.10.2010 23:47

Наистина не заслужаваме да губим с такъв състав,но от няколко важни мача за Левски разбрах че отбора има нужда от една основна смяна и това е смяната на треньора.И няколко други смени предлагам(мое мнение),"голямата звезда"и капитан на отбора ако завишеше от мен нямаше да играе не само в Левски а и в "А"група изобщо с тази игра която показва.А "малката звезда"-Жоазиньо през когото минават почти всички топки успява да вкара от 10 центрирания 1 в наказателното поле.За Дембеле-евала няма какво да кажа,но да се чака само на него не става щото и противниците се научиха че е само той и го пазят.А днес се видя както и в мача с Лил че без Тасевски не става,макар че той през повечето време е статист но той поне като гледа мача от близо вижда играта,за разлика от Ясен Пертов.Не съм специалист но аз днес не видях халфова линия в Левски,а на пейката бяха Кривия и Мариян Огнянов който не показва лоша игра напоследък.Незнам дали съм прав но това е моето мнение на не специалист,може би управата на левски трябва да изгледа няколко мача на отбора си.От трибуните и ТВ-то се вижда че играчи има но игра не се получава.

gogatakts
25.10.2010 23:35

Bomek гледай си ЦСКА че сте пълна скръб вие щом Калиакра в София неможе биете си направи сметка кви мизерници сте *lol*

BomeK
25.10.2010 23:30

Все сте свикнали садията да свири за вас и за това сега ревете против него ! Аиде яжте го *beer* *party* *thumb_up* *lol*