Топчо скача да бие съотборник, от Апоел няма да го наказват

17:25
Топчо скача да бие съотборник, от Апоел няма да го наказват
Ръководството на Апоел Рамат Ган реши да не санкционира българския си защитник Елин Топузаков, който налетя да бие съотборника си Идан Срур по време на мача срещу Макаби Тел Авив.

В 40-ата минута на двубоя Топузаков се скара на Срур, защото при атака на съперника той не пазил добре зоната си, след което двамата размениха остри реплики, а българинът дори посегна и удари съотборника си.

Срур беше заменен на почивката, а Топузаков доигра мача.

"Понякога такива неща се случват във футбола. Когато не върви, има повече нерви. Нещата между двамата футболисти са изяснени. Не смятаме да предприемаме други действия", коментира старши треньорът Шломи Дора.

Макаби поведе още във втората минута с гол на Маор Бузгало, който засече отблизо центриране на българския национал Димитър Рангелов от ляво. Роберто Колаути оформи успеха на домакините с попадение в 33-ата минута.

За гостите като титуляри играха и тримата българи Топузаков, Крум Бибишков и Димитър Телкийски, който получи и жълт картон в края.

След третата си поредна загуба Апоел Рамат Ган е на предпоследно място в класирането само с една победа след седем изиграни мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

flipicha
25.10.2010 17:38

Едната групичка турски левскари последни,другата групичка предпоследни... *thumb_up* *lol* *thumb_down*