Дучето направи нови скандални разкрития след побоищата в Перник

12:34
Дучето направи нови скандални разкрития след побоищата в Перник
Димитър Ангелов - Дучето коментира в студио "Дерби" скандалния побой вчера над един от привържениците на ЦСКА Иво Цветков - Главата.

"Имате право да задавате всякакви въпроси. Вчера бе погребан футбола. Бе погребана любовта. Бе бит човек, само защото обича. Дойдоха да бранят деветото място, което заема нашият клуб в момента. Дойдоха да бранят лични интереси - хора, които не са стъпвали на мач на ЦСКА, които не познаваме и ги виждаме за първи път. Световни шампиони респектираха деца на 16-17 деца и физически много по-слаби от тях.

Дойдоха да охраняват любовта и да ни казват кого и как да обичаме, какво, кога и как да пееме. Това е срам за цяла България. Ние се намираме в Европа, 2010 година е, 21 век. Това от вчера е обида за държава, парламент, президент, за всеки един гражданин на република България. Никой не може да ти каже кого да обичаш. Господинът дойде с 60 човека и каза на децата да си изберат нов председател.

Каза, че съм взел пари от Гриша Ганчев - ей, Богу, ще го съдя за това нещо. Докато се взимаха онези 3 хиляди лева на мач ЦСКА имаше и хореография и публика. След мача в Мездра секторът беше разпарчетосан на хиляди места. Това, което се случва в страна членка на ЕС не може да продължава. Такава ситуация в българския клуб не е имало от времето на Металург. Не може човек, който е помагал на Левски да става шампион, които е пазил дъщерите на Наско Сираков да ми казва какво да правя.

Не искаме да управляваме и няма да управляваме, но ще бъдем коректив. Нямам претенции да съм тартор на феновете, но онези 300 момчета вчера ми пяха името, а не на Калоян Стоянов и негови 60 сатрапа. Заяви, че изпълнява заповеди на Димитър Борисов. Не искам погребение на ЦСКА за 27 милиона лева! Искам жив клуб. Подадена е жалба в Районна прокуратура и очакваме държавата да се заеме. Жалби до дупка.

Законите в България важат даже за управителя на "Българска армия". Няма да го коментирам и няма да отговарям на лъжите му. Нито един фен на фракция "14" не беше вчера на мача, само това ще кажа. С него вече само и единствено в съда ще говоря. Срам, срам, срам! Най-голям срам е за президента на ЦСКА Борисов. Тези хора са в ЦСКА да вземат "Армията", да продадат клуба, да изкарат пари и да разбият публиката. Каква е гаранцията, че и на Вальо Михов няма да му казват какво да правят?", каза Дучето, който допълни, че си пази един sms от Димитър Борисов, който ще покаже, когато му дойде времето.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
25.10.2010 19:56

beto не съм фен на цска, ама много приятели който са членове на фенклуба се питат къде отиват парите от членския внос. За Габрово знам, че няколко пъти в последните години е вдиган а нищо повече не получават. Защо и не излезе тоя Пардуче да каже с какво се издържа? Къде работи с какво се занимава? Не може да се издържаш от нещо, което трябва да е твоята любов и страст.

beto
25.10.2010 19:18

Докато се взимаха онези 3 хиляди лева на мач ЦСКА имаше и хореография и публика .Колко любопитно изказване само.Значи човека признава, че е взимал пари от клуба за да го подкрепя.И на това ако му се казва фен здраве му кажи.

botev_abd
25.10.2010 15:00

АА не, само не лошо за мечо! Той е най - големият! *lol* *beer*

flipicha
25.10.2010 13:37

А оня с говеждата муцуна,дето се мисли за наи-добрият, го гледаш нали?