Марота: Красич е честно момче, не е искал да симулира

11:28
Марота: Красич е честно момче, не е искал да симулира
Спортно-техническият директор на Ювентус Джузепе Марота защити звездата на тима Милош Красич, който бе обвинен, че е симулант от медиите в Италия, след като си изпроси доста съмнителна дузпа във вчерашния мач на "бианконерите" с Болоня.

"Милош е честно момче. Той не искаше да симулира. Факт е, че по време на мачовете ни защитниците на другите отбори постоянно го ритат и с конкретната ситуация той очакваше контакт и падането му беше, за да се предпази. Не мисля, че трябва да бъде наказан. Видяхте, че след тази ситуация той беше шокиран и не успя да даде най-доброто от себе си", споделя Марота.

"Освен това дузпата беше пропусната, така че справедливостта възтържествува. Ако не искате повече подобни инциденти, въведете технологиите във футбола и тогава всичко ще е ОК", каза още спортно-техническият директор на "бианконерите".

Напомняме ви, че ако от италианската футболна федерация решат да наказват Красич за инцидента, той ще пропусне супердербито с Милан в събота, което би било огромен удар по амбициите на Ювентус.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация