Скандал: Хора на \"Титан\" пребиха фена на ЦСКА Главата

19:36
Скандал: Хора на \"Титан\" пребиха фена на ЦСКА Главата
Уникален скандал се разразил минути след края на Миньор Перник - ЦСКА (2:4). Шефът на стадион "Българска армия" Калоян Стоянов и още около 60 човека пребили известния фен на "червените" Ивайло Цветков - Главата. Това потвърди привърженика на ЦСКА Иво Савов, който е станал свидетел на случая и заедно с Главата отиват към Медицинска Академия.

Първоначално се появи информация, че Стоянов и близките му нападнали и шефа на централния фенклуб Димитър Ангелов - Дучето и сина му. След това обаче Дучето отрече пред БЛИЦ, че е нападнат, тъй като по време на боя вече е бил вътре на трибуните. "Аз съм добре, не съм нападан, тъй като бях вътре на стадиона. Разбрах за случката и ще има последствия, уверявам ви", каза Дучето пред "Блиц".
 
"На стадиона цареше анархия. Всичко бе заради това, че на мача с Рапид Виена е имало протест срещу господата от "Титан", каза Иво Савов. Повече от 10 минути Калоян Стоянов заедно с известни хора от свободните боеве ММА, както и известен наш самбист са хвърлили як бой на Главата.

“"Хванаха ме 50-60 човека и ме набиха 10 от тях. Това се случи пред стадиона. Тъкмо влизах преди мача, бяхме 20 момчета, дойдоха доста хора, знаете кой ги води - Калоян Стоянов. Каза ми, защо съм му викал пе**раст, боклук и такива работи на мача с Рапид Виена. Хванаха ме, набиха ме, защото може би обичам ЦСКА или не знам защо. Не знам какъв му е проблемът на този човек", заяви Главата в ефира на Канал 3.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

red_gendo
25.10.2010 00:45

"Стоянов се оправя с охраната на сектор Г. До преди мача с Локомотив Мездра, където станаха тези проблеми с публиката, взимахме пари за охрана. От този мач нататък ги взема Калоян Сотянов и виждате какво става. Ако това е охрана…”, коментира Иво Цветков.

„Призовавам феновте на ЦСКА от всички фракции да престанем да се псуваме по телевизия, форуми, вестници, списания и да се обединим и да подкрепяме отбора. Миналата година вдигнахме много високо летвата, но виждате какво става на домакинските ни мачове" , допълни още той.

много ми е чудно дали главата помни мача с Тулуза? 2 боя организирани от него. Аз се разминах с телефона си. Малко са го били дори . Трябва да му се спре достъпа до сектор Г. А Дучето или да разграничи от него или да потвърди че подкрепя постъпките му !

Notlike
24.10.2010 21:59

Очаквайте мутренската ни държава до просперира... затова и 80% от кадрите са зад граница, тука само са нереализираните таланти. Трудно се пробива сред връзкари *thumb_down*

Notlike
24.10.2010 21:57

Бойци - 10 бият 1, хахаха, циркаджии, пълни. Така се уреждат сметки в България - хвърляш 100 човека върху един, да си вържеш гащите, че ще го набият - 1 пребие, другите 99 ще го повалят. Циганска държава сме, ей. На тея големите бойци има трябват само 1000 души от агитката и такъв бой ще им теглят, че няма да усетят от къде им е дошло - а аз съм убеден, че такова нещо ще има. Вън помията от ЦСКА!

gopencet0
24.10.2010 21:29

Наистина Циганска му раота или по скоро БЬЛГАРСКА РАБОТА и искаме футбола ни да вьрви нагоре е как да стане с такива побоища и др. *sick*

flipicha
24.10.2010 20:49

Наи-смотаната страна сме : на мутри и ку**и .Всеки разумен човек гледа как да се изнесе от помията ,в която се намираме

Sep7ona
24.10.2010 19:14

Феновете на Cska ще си върнат.Малко по-малко,един по един ама няма да оставят така нещата.Искали на Дучето да посягат,сетете се,какво може да стане на следващия домакински мач на Цска с малко повечко хора....