Ясен Петров: Очаквам интересен мач в Ловеч

15:19
Ясен Петров: Очаквам интересен мач в Ловеч
Старши треньорът на Левски Ясен Петров говори днес пред представителите на медиите на редовния седмичен брифинг преди двубоя с Литекс в Ловеч.

"Утре ще стане ясно дали Тасевски и Йовов ще играят срещу Литекс. Кондиционно сме готови. Ние сами направихме така, че да играем в този цикъл четвъртък - понеделник. Взели сме всички мерки и да се надяваме, че утре отборът ще изглежда добре физически. Мисля, че до този момент се справяме с тази трудна задача", каза Петров.

"Смятам, че първенството е в много ранен етап. След този мач ще се изиграят още много срещи. Така, че всичко може да се промени. В крайна сметка, нашият отбор отива навсякъде за победа, така ще е и в Ловеч", каза още Петров.

"Убеден съм, че в Ловеч ще бъдем подкрепени от нашите фенове, както е било винаги на този стадион и срещу този противник. Мисля че този двубой ще бъде различен от мачовете, които сме изиграли досега. Срещаме един от най-добрите отбори в България. Надявам се да стане зрелищен двубой, който да покаже, че в България се играе футбол. Литекс играе добър футбол и ще се опита да упражни натиск върху нашия отбор. Мисля, че ще стане интерес мач", допълни той.

"Знам, че ще има голям заряд, но се надявам всичко да мине в рамките на нормалното. Надявам се главните действащи лица да бъдат футболистите и след двубоя да говорим за тях", завърши Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари