Бербатов подкрепи турнир против наркотиците

13:33
Бербатов подкрепи турнир против наркотиците
Футболни отбори от 16 пловдивски училища премериха сили на 23 октомври, събота, на турнир под наслов "Спортът е моята алтернатива!", който бе организиран от Община Пловдив, Общинския съвет за борба с наркотичните вещества и от Зонален футболен съюз - Пловдив.

Турнирът се проведе в зала "Оптимум" и приключи с награждаване на децата победители. Идеята бе подкрепена от фондация "Димитър Бербатов", а Димитрина Ходжева – Управляващ директор на Фондацията, връчи 5 индивидуални награди – футболни топки разписани от самия Димитър Бербатов.

Наградите получиха отборът-победител Училище "Найден Геров", Георги Чукелов – топреализатор на турнира, Петър Бичов - най-добър вратар, Андей Стоянов - най-техничен футболист и Училище "Райна Княгиня" за отборен дух.

"За нас е радостно и важно да подкрепим футболен турнир, който е в името на масовия спорт като алтернатива на зависимостите. В неговите цели ние припознахме цели на фондацията и затова с радост откликнахме на поканата на организаторите", сподели световната футболна звезда Димитър Бербатов.

Той допълни още, че благодарение на "Gillette" тази година фондацията му е имала възможност да подкрепи деца и извън преките си проекти.

"Gillette и фондация "Димитър Бербатов" обединяват своите усилия за проекта "Награди за успелите деца на България" тази година, за да отличат децата, които имат постижения благодарение на своя талант и упорита работа и които имат силно желание да са активни чрез спорта", - казва Теодора Попеску Барлан, ПР Мениджър на Gillette.

"Ние пожелаваме на всички деца, които се състезават, успехи в турнира и занапред и се надяваме да видим много от тях сред бъдещите звезди в международни спортни форуми."

Фондация "Димитър Бербатов" е основана с Учредителен акт на дарение от 07.04. 2008 г. от Димитър Бербатов, воден от желанието си да допринесе за личностното усъвършенстване и реализация на децата на България.

Основната мисия на Фондацията е всестранно да подпомага младите хора да се образоват, да развиват своите дарби и заложби, както и да им дава шанс да ги споделят със света. Фондацията се самоопределя за осъществяване на дейност в обществена полза. Тя е неправителствена, нерелигиозна и политически независима обществена организация.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TZETZO
25.10.2010 21:06

На тебе не ти ли казах,че не си най-големия.Явно си най-големия мишок *lol*