Бъдещето на Помпи остава осигурено

12:51
Бъдещето на Помпи остава осигурено
Портсмут най-сетне излезе от администрация, след като Балрам Чайнрай завърши закупуването на клуба от Чемпиъншип.

Бъдещето на "помпи" бе под въпрос, след като в петък те съобщиха, че "вероятно" ще изпаднат в ликвидация след разрив в преговорите с бившия собственик Александър Гайдамак. Имаше опасения, че администраторите няма да могат да издържат клуба, а споразумение с Гайдамак за неплатените дългове не можеше да бъде достигнато.

Гайдамак все пак подписа договор с клуба за схемата за плащане на 2.2 милиона паунда, които Портсмут му дължи и в крайна сметка бъдещето на клуба бе осигурено. Сделката с Гайдамак позволи на Чайнрай да финализира закупуването на клуба, което пък значеше, че "помпи" вече не е в администрация.

"Администраторите на Портсмут са доволни да съобщят, че разговорите между няколкото засегнати страни за продажбата на клуба бяха успешно приключени. Клубът е продаден от администраторите и вече не е в администрация. Администраторите искат да благодарят на г-н Гайдамак за съдействието в осигуряването бъдещето на тима. Той изигра вжна роля за оцеляването на Портсмут", гласи изявление на официалния сайт на тима от Чемпиъншип.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Riko_777
25.10.2010 03:01

Че тая година и Блекпуул на всичко отгоре! *thumb_down* *sick*

deadpoet
24.10.2010 13:51

Браво , браво... след 1-2 сезона дано да се върнат където им е мястото. Писна ми да гледам отбори като Хъл,Уигън,Стоук,Улвс и Бърнли в Премиършип на мястото на отбори като Лийдс,Помпи,Нюкасъл и Боро... *thumb_up*