Бъдещият президент на ЦСКА акционер в Левски

11:05
Бъдещият президент на ЦСКА акционер в Левски
Невероятен скандал с Валентин Михов забърка сайтът "armeici1948.com", който доскоро публикуваше официалните позиции на фенклуба на ЦСКА.

Трибуната на някои ултраси бързо удари новия клубен шеф. "Вальо Михов...пиян. Това е първата и единствена дума, с която Google асоциира името Вальо Михов. Да бъде президент на ЦСКА любителят на залаганията Михов е равносилно на назначаване на Владо Кузов за шеф на детско-юношеската ни школа. За финал и списъкът с акционерите в Левски. Валентин Пенчев Михов – 1000 акции", пише сайтът и публикува списък с акциите на "сините".

Пред "Стандарт" Михов не показа никакво притеснение от въпросните акции. "Да, предложи ми ги Томас Лафчис в знак на приятелство, искаше да му помогна. Платих му ги. Оттогава минаха сигурно 15 години. На много клубове съм помагал", заяви Валентин Михов.

Той отрече, че ще води преговори с нов треньор, преди самият да стане официално президент на ЦСКА.

"Нормално е веднага да излязат имената на Стоичков, Стойчо Младенов. Аз обаче нямам право да каня някого, преди да съм дал положителен отговор на собствениците. Иначе с Ицо си говоря през ден. Очаквам скоро да започне работа. Атаките не ме притесняват, много добре знам кои хора стоят зад тях, като гледам къде се появяват", каза още бившият шеф на ПФЛ.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация