Този път Специалния само хвали след 6:1

10:56
Този път Специалния само хвали след 6:1
Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо този път не намери кусури в играта на отбора си след снощната разгромна победа над Расинг Сантандер у дома.

"Кралския клуб" спечели с 6:1, а Кристиано Роналдо вкара четири гола.

"Играем добре вече няколко поредни мача. Отборът действа отлично като колектив и това позволява и на индивидуалностите да изпъкват. Намираме се в добра серия и трябва да продължим по този път. Феновете ни също се забавляват на стадиона, но не трябва да очакваме, че винаги ще побеждаваме по този начин. Със сигурност понякога ще завършваме наравно, а друг път дори ще губим мачове. Важното е, че отборът показва правилната нагласа във всеки двубой. Ние израстваме от ден на ден, но не трябва да изпадаме в еуфория. Имаме големи цели, които трябва да постигнем", коментира Моуриньо.

Специалния каза още, че Реал ще се отнесе много сериозно към двубоя си с Мурсия от турнира за Купата на Испания срещу Мурсия. Португалецът ще даде почивка на някой титуляри, но голяма част от звездите му ще бъдат на терена.

"Още от сега трябва да започнем да се готвим за следващия ни двубой с Мурсия. Йозил, Карвальо и Чаби Алонсо ще получат почивка от три дни. Останалите трябва да са готови. Бензема със сигурност ще играе в този мач, а същото се отнася и за Роналдо Това е важна среща и искаме да победим на всяка цена", каза Моуриньо.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари