Рен загуби, но остана недостижим на върха

10:39
Рен загуби, но остана недостижим на върха
Рен допусна първо поражение във френската Лига 1 през този сезон, след като падна с 0:1 от Монпелие, но все пак остава на върха в класирането и няма шанс да бъде изместен след изиграването на днешните мачове.

Единственото попадение в срещата вкара Марво в 43-а минута. След това последваха два червени картона, по един за всеки тим. Първо Бокали от Монпелие бе изгонен директно в 63-та минута, а седем минути преди края Мангане също бе пратен под душовете.

Вторият в класирането Сент Етиен пък не се възползва от загубата на Рен и стигна само до 1:1 срещу Каен. Гостите от Каен дори откриха резултата в 39-а минута чрез Араби, но домакините все пак спечелиха точката след попадение в 82-а минута на Ривиер.

Бордо падна у дома от Брест с 0:2. Пойе откри в 6-а минута, а 2:0 направи Лесоймие в 80-а.

Ланс пък излъга Ница с 1:0 след гол в продължението, дело на Джемаа.

Две попадения на Пужол донесоха успеха на Валенсиен като гост на Монако.

Фере вкара в 8-а минута единственото попадение за Нанси при успеха с 1:0 над Лориен.

Тулуза подчини с 3:1 като гост Сошо. Конгре откри за гостите в 73-а минута, а Сето направи 2:0 в 80-а. Третото попадение за Тулуза отново бе дело на Конгре, а Туласне отбеляза гола за домакините.

Лидерът Рен има 19 точки, но е вече на само една пред Сент Етиен. Трети е тимът на Брест с равни точки със Сент Етиен, но с по-лоша голова разлика. Четвърти излезе Тулуза със 17 точки.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация