Без Мицански Кайзерслаутерн записа четвърта поредна загуба

18:25
Без Мицански Кайзерслаутерн записа четвърта поредна загуба
Илиян Мицански дори не попадна в групата на Кайзерслаутерн за гостуването на Фрайбург от деветия кръг на Бундеслигата, като "лаутерите" записаха четвъртата си поредна загуба. Този път бившият тим на Мариян Христов отстъпи с 1:2.

Моравек откри за гостите в осмата минута, отправяйки плътен шут с десния крак от границата на наказателното поле на домакините. Топката попадна в долния ляв ъгъл на вратата на Фрайбург.

Футболистите на Кайзерслаутерн задържаха преднината си до 36-а минута, когато след центриране отляво Папи Сисе бе оставен непокрит на задната греда и топстрелецът на Бундеслигата до момента с воле се опита да скъса мрежата - 1:1.

След почивката гостите бяха по-активният отбор на терена и за големи периоди от мача те атакуваха вратата на Фрайбург, но при една контра на домакините топката бе центрирана към Рейзингер, който преодоля своя персонален пазач и с десния крак от малък ъгъл вкара много красив гол. Минутата бе 60-а, а в оставащия половин час Кайзерслаутерн продължи да атакува, но в крайна сметка домакините удържаха преднината си и взеха трите точки.

Ето и останалите резултати от днешните мачове в Бундеслигата:

Айнтрахт Франкфурт - Шалке 04 0:0

Хановер 96 - Кьолн 2:1

Борусия Мьонхенгладбах - Вердер Бремен 1:4

Нюрнберг - Волфсбург 2:1


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация