Треньорът на Черно море подаде оставка

17:41
Треньорът на Черно море подаде оставка
Треньорът на Черно море Велизар Попов съобщи, че няма желание повече да води отбора след днешната разгромна загуба от Монтана с 0:4.

Наставникът се надява, че шефовете на варненци най-после ще приемат оставката му.

"Надявам се най-после шефовете на клуба да ми приемат оставката и да ме оставят да напусна отбора, тъй като нямам повече желание да бъда начело на Черно море. Смятам, че с моето напускане ситуацията в тима ще се успокои", каза Попов.

"Бяхме наистина жестоко ощетени в този мач, какво повече мога да кажа? Нямаше никакъв червен картон в ситуацията. Опитахме се да рискуваме и да атакуваме противника, осъзнавайки, че можем да получим повече голове. Не мога да се оплача от момчетата, всички те се раздадоха до край и се опитаха да направят нещо по въпроса, за да не загубим. Жалко, наистина жалко", добави още наставникът на "моряците".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

markkras100
24.10.2010 11:58

Съгласен съм с теб , но по дяволите за голям град като нашия заслужаваме 10пъти по хубав и голям стадион.На тази кочина не съм стъпвал от 97 година,няма и да стъпя,докато не се направи нещо по въпроса...Ако трябва да съм честен може би след дупките по пътищата от стадиона най ме е срам...То какъвто и фен да си,и за титлата да се борят,както преди 2 сезона ти убиват всякакво желание да ги подкрепяш на живо

sandokana
23.10.2010 22:27

истената е 4е , нас варненци вси4ки ни мразят за6тото сме одбор които единствен играе не -нареден фудбол и у4аства в турнири като ЛЕ.а това не е приемливо за някои софиски одбори и за това гледат да ни режат по всякакъв на4ин , примери за това са и дуспите които свириха против нас в последните ма4ове *wink*