Киниър: Ако трябва ще мина през Ада, но ще задържа Оуен

12:11
Киниър: Ако трябва ще мина през Ада, но ще задържа Оуен

Мениджърът на Нюкасъл Джо Киниър обеща да "премине през Ада", но да осигури оставането на Майкъл Оуен в клуба и след зимния трансферен прозорец. Английският нападател става свободен играч през лятото на 2009 година и наставникът на "свраките" ще направи всичко възможно за да подпише нов договор с носителя на "Златната топка" за 2001 година.

Джо Киниър желае да задържи Оуен на "Сейнт Джеймсис Парк" не само до края на сезона, а и за по-дълъг период от време. Възможно е бившият футболист на Ливърпул и Реал Мадрид да подпише предварително споразумение с друг клуб през зимната пауза.

"Майкъл сам решава своето бъдеще, но аз ще направя всичко възможно той да остане при нас, дори ако трябва да минем през Ада за това", заяви Джо Киниър.

Майкъл Оуел вчера отбеляза 7-я си гол от началото на сезона във Висшата лина на връх 29-я си рожден ден. Явно формата на нападателя се завръща и той става апетитна хапка за доста футболни клубове, който могат да се възползват от изтичането на договора му с Нюкасъл в края на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация