Бекъм: Радвам се, че Рууни остана на \"Олд Трафорд\"

13:26
Бекъм: Радвам се, че Рууни остана на \"Олд Трафорд\"
Легендата на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм заяви, че според него Уейн Рууни е "взел лесно" решението да остане на "Олд Трафорд" и да подпише нов петгодишен контракт с "червените дяволи".

Рууни бе на път да си тръгне от Манчестър Юнайтед, след като се скара с мениджъра сър Алекс Фъргюсън.

Нападателят постави под съмнение амбициите на тима и обвини изпълнителния директор Дейвид Гил, че не купува топ-футболисти.

Вчера обаче всичко между Рууни и клуба бе уредено и английският национал подписа за още пет години. Бекъм, който напусна Манчестър Юнайтед след като се скара с Фъргюсън, заяви, че ситуацията около Рууни е била по-различна от неговата.

"Не съм изненадан, че Уейн остана в Манчестър Юнайтед!". Това е най-големият клуб в света с мениджър, който ще се грижи винаги за него. Решението да отане е било взето лесно. Радвам се, че той остана. Голям фен съм на таланта на Уейн и е страхотно, че той остана в Манчестър. Моята ситуация беше различна. Ако имах шанс да остана на "Олд Трафорд", аз също щях да го направя. Ввинаги съм имал добри отношения с мениджъра. Всеки има спадове и върхове, всеки знае това, просто в момента нещата бяха раздухани много повече".

Бекъм добави, че се надява да играе отново за Англия и допълни:

"Всеки знае колко горд съм да играя за родината си. Винаги съм бил щастлив, когато нося лентата на Англия. Няма по-хубаво чувство от това да защитаваш цветовете на родината си. Английските фенове, през повечето време и най-вече напоследък, са брилянтни към мен. Те бяха страхотни и мога да кажа, че съм щастливец, че ме подкрепят".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация