Гонзо: Ако съдът реши, ще платим на Симонович

18:01
Гонзо: Ако съдът реши, ще платим на Симонович
Спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов - Гонзо заяви, че клубът ще плати шест заплати на Саша Симонович, стига съдът да постанови това.

Гонзо и целият отбор на Левски се завърнаха днес в България след визитата на Лил, загубена с 0:1. Иванов коментира срещата така:

"Една колективна грешка ни коства загубата. Голът, който допуснахме беше много лек. Който обаче бърка по-малко, той печели. Това бе един равностоен мач - не заслужавахме да победим, но и да загубим".

"Мисля, че двата отбора играха равностойно - в целия мач имаше 1-2 чисти положения. Нормално е Лил да е с по-голяма класа от Левски, предвид бюджета си и първенството, в което се състезава, но Левски игра с тях като равен с равен. Видя се, че не са толкова силни. Нормално е всеки отбор да играе по-силно у дома, ще се опитаме да спечелим домакинството си на Лил и да продължим. Този мач ще бъде ключов за класирането ни в групата. Определено играхме много по-добре от мача със Спортинг. Вървим по един път, за да сме равностойни на отбори като Лил. Трябва ни време, сработка, да си направим изводи и допълнителна селекция, все още сме в процес на изграждане", продължи легендата на Левски.

Той коментира и намерението на Саша Симонович да съди клуба за неизплатени шест заплати.

"Предложих на Саша Симонович да премине в друг отбор през зимата, но той искаше да му дам шест заплати за да си тръгне. Наистина не сме му платили, защото не смятаме, че трябва - нека съди, ако съдът реши ще му платим", завърши Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация