Ясен: Радвам се, че бяхме агресивни в единоборствата

16:59
Ясен: Радвам се, че бяхме агресивни в единоборствата
Старши треньорът на Левски Ясен Петров заяви, че е доволен от играчите си след минималната загуба с 0:1 от Лил и особено му е харесала твърдата игра на "сините".

"Бяхме агресивни в единоборствата, имахме няколко възможности, но допуснахме груба колективна грешка", сподели Петров на Летище "София".

"Не трябва да се срамуваме, хареса ми старанието на момчетата, че не отстъпваха срещу по-силен и бърз отбор. В дефанзивен план бяхме доста по-прибрани и им дадохме малко възможности. Убеден съм, че в средата на терена играхме добре. Бяхме затворили добре подстъпите към вратата си през първото полувреме, за да не им даваме пространства. Важното е, че при негативен резултат, момчетата си повярваха в края на мача и физически стояхме добре. Сега ни предстои много важен мач в понеделник. Трябваше да сме по-предпазливи, в завършващия удар и пас трябваше да сме по-прецизни. Това ни бяга. Можете сами да си направите сравнение на отбора на Лил като база и като бюджет, но според мен им бяхме равностойни", добави наставникът на "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация