Стадионъта на Берое с нова входна система

16:44
Стадионъта на Берое с нова входна система
Стадионът на Берое се сдоби с нова пропускателна система. През 5 входа с въртящи се пропускателни врати (турникети) ще влизат феновете на Берое на стадиона под Аязмото. Вратите ще се отварят чрез поставяне на билета в баркод четец, който ще активира турникета и съответно позволява преминаването само на един зрител. Системата е спазено обещание от страна на ръководството към феновете на тима.

По 2 са устройствата на южните входове, едно допълнително е поставено на северния вход от където влизат предимно длъжностни лица и ВИП гости. Утре ще бъдат направени първи тестове на системата.

Новите устройства ще позволят пълна отчетност за броя зрители на стадиона. В досегашните мачове за този сезон разминаванията между продадените билети и присъствалите зрители бе твърде голяма. С новата система от ръководството се надяват да сложат край на гратисчиите на стадиона под Аязмото, както и да позволят повече прозрачност за това колко реално са зрителите.

Тъй като все още не са отпечатани билети с бар кодове и не са преминали тестовете е възможно системата да не е напълно активна за предстоящия мач с Академик. В случай, че тестовете преминат успешно и системата е готова за експлоатация закупилите вече своите билети за предстоящия мач ще получат на касите на стадиона преди срещата срещу самия билет талон с отпечатан бар код, с който ще могат да влязат на трибуните.

Притежателите на абонаментни карти ще получат нови с отпечатан бар код на тях. Така ще се спре и тенденцията за фалшифициране на ценните хартийки от недоброжелатели. Подробности за това как ще бъде извършена процедурата очаквайте да прочетете тук в следващите няколко дни.

За да се избегне струпване на прекалено много хора при първото въвеждане в експлоатация и за да се предотвратят опашки и време за чакане при влизането ръководството на клуба призовава всички привърженици да дойдат малко по-рано на стадион "Берое" за срещата с Академик, за да не пропуснат началните минути на мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FAB_4
22.10.2010 17:59

Снимката кърти темата на статията