Батков: Левски е Левски заради ЦСКА

16:29
Батков: Левски е Левски заради ЦСКА
Собственикът на Левски Тодор Батков заяви при пристигането на "сините" в България, че е доволен от играта на своя тим при загубата от Лил с 0:1 и разкри, че столичани вече гледат към срещата с Литекс, "която ще ги направи на 90% шампион".

"Хареса ми играта като цяло, пак казвам, в решаващи моменти в завършваща фаза не бяхме достатъчно настойчиви", сподели Батков.

"Има все пак и двубой в София, като цяло съм доволен, играхме доста по-добре от мача ни със Спортинг. Лил има бюджет от 60 милиона евро, само на тренировъчната си база имат 11 затревени игрища, 4 техни играчи пък вземат над 100 000 евро заплати месечно. Лил е нещо сериозно . Бяхме притеснени през първото полувреме, налегнаха ме някои спомени от Лисабон, добре че отминаха", продължи Батков.

Той продължи с думите: "Вече мислим за мача с Литекс, който, ако спечелим, ще ни направи есенен първенец и на 90 процента шампион". Батков обаче призова всички в клуба да останат здраво стъпили на земята.

" Левски тепърва трябва да си учи урока. Последните 20-25 минути на мача с Лил стояхме много добре. Загубата няма да ни се отрази в понеделник срещу Литекс, умората обаче може да се отрази. Съхранихме Тасевски за мача в Ловеч, останалите ще са героите от снощи", добави Батков.

Той разкри и подробности по намерението на Саша Симонович да съди тима за неизплатени заплати.

"Ами да съди Симонович. Каквото трябваше да му го платим, сме му го дали. Не искам да влизам в спор с него. Има съдилища - нека кажат кой е виновен".

За финал собственикът на "сините" коментира ситуацията в ЦСКА, заявявайки: "Това в ЦСКА не е нормално. Левски е Левски заради ЦСКА. Ние обаче никога не сме били в технически фалит. Да дължим пари на тоя и оня. Пожелавам им да се оправят по-бързо, за да може наистина да грейнем като номер едно."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация