Венци Стефанов: Има начин да върнем Бербатов

14:00
Венци Стефанов: Има начин да върнем Бербатов
"Искаме един път завинаги Борислав Михайлов да бъде президент на всички клубове, не само на един или два. Не можеш да толерираш само един или двама, след като сме дали толкова средства и правим достатъчно за футбола." Това заяви в "Тази сутрин" по bTV босът на Славия Венцислав Стефанов.

По думите му някои футболни клубове са изтиквани напред, с помощта на реферите: "Президентът на Литекс Гриша Ганчев използва много добре ситуацията в Българския футболен съюз, той подкрепи Боби Михайлов на предния конгрес и от това има само дивиденти – неговите футболисти са котирани."

"Димо Момиров, който е бившият шеф на съдиите, той беше назначен като отплата, че ТИМ издигна Боби Михайлов", подчерта Стефанов.

Босът на Славия твърди, че Димитър Бербатов има шанс да се върне в България, ако ръководството на БФС се смени.

"Когато види, че в националния отбор викат най-добрите и най-заслужилите, тогава Бербатов ще се върне в националния отбор", допълни Венци Стефанов.

Във връзка с отвлечения преди седем години син на Стефанов, самият той сподели: "Просто чакам – предполагам каква е истината, но не искам с моите действия да повлияя на разследването."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mrkamenica
22.10.2010 14:21

Утре подавам молба за работа в БФС *lol* *lol* *party* *beer*