Пенев навит пак да поеме ЦСКА

13:31
Пенев навит пак да поеме ЦСКА
Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев обяви, че е съгласен отново да бъде треньор на "червените", съобщи телевизия "Ринг".

Стратега от Мировяне бе много разочарован след загубата от Рапид с 0:2 и директно каза, че някои играчи не стават за ЦСКА.

"Не са за този екип, трябва да се работи много сериозно и да се помисли по отношение на хората, които излизат на терена. Надявам се някои футболисти да не са вече в клуба", заяви Пената.

"И други треньори са минавали в България, Люпко Петрович, Гьоко Хаджиевски, но не мога да говоря против колегите. Някои футболисти сами трябва да се съгласят, че не могат да играят в такъв отбор", каза още той.

"Питайте ги тях какво правят тук. Имаме спомени и от по-слаби мачове, но е имало резултати. Днес не видяхме и 50% от възможностите на отбора, една игра, която не напомня за миналото на ЦСКА", не скри огорчението си Стратега.

"Не съм се отказал от треньорството, мога да бъде треньор", завърши Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
22.10.2010 14:05

Ще е добре той да поеме,само при полужение,че започнат да се пускат млади футболисти и да градят отбор около тях.Инъче с тези марди по-добре ще е Стойчо да поеме,поне той не си поплюва много и малко ще ги вкара в ред.