Вальо Михов в полезрението на Титан за силния човек в ЦСКА

11:27
Вальо Михов в полезрението на Титан за силния човек в ЦСКА
След управленческият крах, в който изпадна ЦСКА минути след загубата от Рапид Виена, ръководството на "червените" обяви, засега неофициално, че има намерения да промени изцяло структурата на управление на клуба.

Шефът Димитър Борисов заяви за пореден път нещо, което намеква от няколко месеца насам. Той е готов да се оттегли от управата на "армейците", като неговата фирма остане единствено главен спонсор на ЦСКА. Такива идеи Борисов заяви нееднократно тази година, но в часовете след мача с Рапид те зазвучаха по-актуално от всякога.

В търсене на подходящата сериозна и силна фигура за най-важния пост в клуба, босовете на Титан искат тя да отговаря на две условия - да бъде свързан идейно с отбора човек и да бъде уважавана и значима личност във футболна България. На този етап единственото име, което от раз покрива тези изисквания е доскорошният президент на Професионалната лига Валентин Михов, информира "Гонг".

Въпреки, че обяви публично намерението си вече да не се занимава пряко с футболни дела, Вальо Михов вероятно ще изслуша поне евентуалната оферта от страна на шефовете на ЦСКА. Според информации, те ще направят всичко възможно да му осигурят всичко необходимо, за да може ЦСКА да стъпи отново на крака.

Михов застана начело на ЦСКА през 1991 година, когато наследи Боби Станков и още следващата година "червените" станаха шампиони. Малко по-късно той обаче се втурна в битката за шефското кресло в БФС. Оттогава в Борисовата градина започна нескончаемата управленческа криза.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация