Ясен Петров: Представихме се достойно, имахме шанс за точка

08:11
Ясен Петров: Представихме се достойно, имахме шанс за точка
Представихме се достойно и можехме да стигнем до точката, коментира треньорът на Левски Ясен Петров заяви след минималната загуба от Лил с 0:1 в мач от Лига Европа.

"Преди две седмици казах, че ние знаем къде се намираме, знаем какви са възможностите ни, работим и вървим по пътя, по който сме си начертали. Мисля, че се представихме по един достоен начин, играхме доста мъжки, видя се че дяволът не е толкова черен. Допуснахме една колективна грешка, която за съжаление в двубоите ни в Европа продължаваме да допускаме. Иначе стояхме доста прецизно. Показахме зъби, борихме се мъжки и в последната минута можехме да стигнем до точката", коментира Петров.

"Искам да благодаря на феновете ни. Имаше една прекрасна атмосфера. Дано ни подкрепят и в София. Убеден съм, че ще имаме доста ситуации и ако се представим добре в дефанзивен план, шансовете ни са реални", сподели още наставникът на "сините".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_fen112
22.10.2010 08:45

Че ще препълним стадиона и ще дерем гърла това е ясно. Но дали защото още съм ядосан от вчерашната загуба Ясенчу почва да ме дразни.Още от Август месец ние във всеки мач имаме страхотно много проблеми от щатични положения а защитата все на едно и също място се пропуква. Според мен не е от ниска класа на футболисти защото МИнев за мен е най - добрия на поста си в бг първенството Мюлдер макар да е много виновен за гола се представя като цяло много добре. Иванов пък е защитник на годината в бг.... и всеки път той казва работим .Какво работи обаче незнам. Развитие няма никакво и се по един и същи начин ни вкарват. А след всякаа загуба играхме страхотно . Еми щом са ни били значи не сме играли страхотно. Незнам ама да вземе да работи върху тя зашита , че ние щом Лил ни бие какви претенций имаме за шЛ тогава ? *sick*