Фалкао и Хълк наказаха Бешикташ в Истанбул

21:52
Фалкао и Хълк наказаха Бешикташ в Истанбул
Отборът на Бешикташ загуби при домакинството си на Порто в мач от 3-я кръг на група "L" на Лига Европа. Двубоят в Истанбул приключи при резултат от 3:1 за португалския гранд.

Първото попадение в срещата реализира колумбийският нападател на гостите Рамадел Фалкао, който направи 1:0 за своя тим в 26-а минута на мача. В самия край на първото полувреме Порто остана с човек по-малко, след като за получаването на червен картон от игра бе изгонен Бразилският защитник Майкон. Тоба обаче не попречи на "драконите" да реализират ново попадение през втората част. 2:0 за Порто направи звездата в нападението на тима Хълк, който се разписа във вратата на Бешикташ в 59-а минута. Това обаче не бе всичко и Хълк оформи победата за гостите с второто си попадение 12 минути преди края на мача. В самия край на срещата и полузащитникът на Порто Фернандо получи втори жълт картон и трябваше да напусне принудително терена. В добавеното време пък турският тим стигна до почетно попадение, което стана дело на Бобо, който напредна добре от ляво и провря топката покрай стража Елтон.

Така Порто вече имат пълен актив от 9 точки и е едноличен лидер в групата, в която са още отборите на Рапид Виена и ЦСКА.

Стартови състави:

Бешикташ: Арикан, Кахвеци, Хилбърт, Нобре, Бобо, Табата, Юсал, Юзюлмес, Тораман, Ернст, Запоточни

Порто:
Елтон, Майкон, Перейра, Белучи, Моутиньо, Фалкао, Родригез, Хълк, Роландо, Сапунаро, Фернандо

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Unbeatable_fen
21.10.2010 22:53

Порто са класа и тази година дано стигнат по-напред в турнира

Dido_Man_U
21.10.2010 21:58

Отборът на Бешикташ загуби при гостуването си на Порто *lol* *lol* *joking* Случайно майче Бешикташ бяха домакините .

The_Winner1
21.10.2010 21:56

не му излезна фишчето на съдията *lol* Порто решиха да си вкарват положенията *joking* резултатът е лъжлив , трябваше да е поне 5:1 *thinking*