Бейл: Не ме интересува кой ме иска, оставам в Тотнъм

19:35
Бейл: Не ме интересува кой ме иска, оставам в Тотнъм
Уелската звезда на Тотнъм Гарет Бейл обеща да остане в лондонския клуб, след като привлече за пореден път вниманието на цяла футбола Европа, този път с хеттрика си при загубата от Интер.

Бейл се разписа на три пъти през второто полувреме на мача от Шампионската лига, но неговия тим загуби с 3:4. Бейл обаче заяви днес за "Лондон Ивнинг Стандарт":

"Не чета нещата за мен по пресата. Аз съм просто щастлив, че играя всяка седмица за Тотнъм и че се уча на футбол тук. Много съм радостен и искам да продължа да играя. Не ме интересува кой ме иска, защото желая да съм здраво стъпил на земята, да тренирам здраво и да се уча всяка седмица. Мениджърът ми даде шанс да се изявя и аз съм му благодарен за това. По време на тренировки, ние работим здраво. Искам да играя всяка седмица, защото това е най-важното нещо - така се учиш най-много. Мениджърът ми вярва и знае, че ще дам всичко от себе си за Тотнъм."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ginekologa
21.10.2010 22:45

тапанар в тотнъм титла няма види явно не го интересуват *joking*

ruhi952
21.10.2010 22:06

още от фифа 2007 знам че е голям талант винаги го зимах и винаги титуляр *joking* *party* дано барса го вземе *thumb_up* *beer*

gopencet0
21.10.2010 20:54

Наистина еедин от най - гоолемите в последно време, за неговия пост *thumb_up* *thumb_up*