Роби Фаулър: Рууни е навит да заиграе в Пърт Глори

13:04
Роби Фаулър: Рууни е навит да заиграе в Пърт Глори
Нападателят на австралийския Пърт Глори Роби Фаулър разкри, че е говорил с Уейн Рууни и нападателят на Манчестър Юнайтед бил много заинтересуван да премине в тима от А-лигата.

Рууни потвърди в сряда, че иска да си тръгне от "Олд Трафорд", а Реал Мадрид, Барселона, Челси и Манчестър Сити се смятат като евентуални нови дестинации за него.

Бившият нападател на Ливърпул Фаулър, който играе в Австралия от миналата година обче изглеждаше сериозен, когато предположи, че Рууни може да дойде в Пърт Глори.

"Наскоро се разбра, че Рууни иска да напусне, но аз знаех това още преди няколко седмици", сподели Фаулър за официалния сайт на тима си.

"Трябваше да се прибера у дома и да видя дали той има желание да дойде при нас. И знаците са добри. Много съм доволен от разговора ни и ще видим къде ще ни отведе", сподели острието.

"Уейн е много, много заинтересуван. Казах му колко е хубаво тук. Казах му всичко за града. Нещата изглеждат добре", добави той.

Президентът на Пърт Глори Луи Джулиани обаче не бе толкова ентусиазиран, колкото играча си.

"Ако, и това е голямо \'ако\', контрактът на Рууни изтича и Фаулър може да задейства някакви връзки, ние ще се радваме да посрещнем Рууни тук дори като гост. Ако преди четири години бях казал, че Роби Фаулър ще играе за нас, много хора щяха да ми се смеят", сподели Джулиани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари