Ясен: При всякакъв резултат утре шансовете на Левски остават

22:58
Ясен: При всякакъв резултат утре шансовете на Левски остават
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров изрази своята увереност, че независимо от изхода на утрешния мач с Лил, неговият тим ще запази шансовете си за преминаване в следващия етап на Лига Европа.

Петров говори днес пред медиите на пресконференция на стадион "Метропол" в Лил преди двубоя от груповата фаза на Лига Европа.

"Очаквам Левски утре да играе добре. Не искам да говорим само за защита и атака. В малкото дни, които имахме, сме работили много, защото защитата е задължение на целия отбор и се надявам да има положителни промени. Във всеки един мач Левски излиза за победа и всеки мач е важен. Както в "А" група, така и в Лига Европа", коментира Ясен Петров.

"Тимът на Лил заслужава голямо уважение. Това е един добър турнирен отбор, който миналата година е имал най-резултатното нападение. Миналата година излезе от групите на Лига Европа, отстрани Фенербахче, победи Ливърпул като домакин. Наясно сме, че срещу нас излиза класен противник. Лил е типичен представител на френския футбол. Играят бързо, агресивно, много класен отбор са. Ние трябва да си правим сметките да направим един добър мач утре, след което имаме домакинства, където играем силно. При всякакъв резултат утре шансовете на Левски остават", убеден е Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

flipicha
21.10.2010 00:27

А така,явно сте си взели поука : "с малка кошничка тръгни,с малко голове се прибери " .... *lol* *lol*