Гьоре: Очаквам силен двубой между равностойни отбори

21:11
Гьоре: Очаквам силен двубой между равностойни отбори
Наставникът на ЦСКА Гьоре Йовановски заяви, че очаква силен двубой между два горе-долу равностойни отбора.

"Гледах последните четири мача на Рапид Виена. Играха на много високо ниво. Ясно е, че като цяло не сме доволни от резултатите си досега в Лига Европа, мисля, че и Рапид не са. Очаквам силен двубой между два горе-долу равностойни отбора", заяви Гьоре Йовановски.

Наставникът на "армейците" призна, че подкрепата на публиката е изключително важна за тима, но независимо спекулациите той вярва, че запалянковците ще подкрепят утре тима си. По повод кризата в ЦСКА и личното му представяне като треньор на "червените" Йовановски заяви, че нещата трябва да се анализират цялостно, но ако той е проблема на ЦСКА, нека ръководството да намери разрешение.

"Аз няма да съм нито първия, нито последния треньор на ЦСКА. Нещата трябва да се анализират, ако аз съм проблема ръководството да намери разрешение. Аз имам принципи и методи как ЦСКА да излезе от кризата. Оставям ръководството да прецени дали са доволни от мен. От седем мача - три са спечелени, три са равни и имаме една загуба. Ако мислите, че резултатите ми са незадоволителни оставям решението на вас и ръководството", каза още македонският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация