Халф на Рапид: ЦСКА е по-добрият отбор

18:37
Халф на Рапид:  ЦСКА е по-добрият отбор
Халфът на Рапид Виена Маркус Хейкинен заяви, че очаква труден двубой с ЦСКА, като освен това определи българския тима, като по-класния от двата отбора.

"Разбира се, че очакваме да спечелим двубоя и да вземем три точки. От дълго време не сме имали всички футболисти на разположение. Сега имаме много опции, които можем да съчетаем по-най добрия начин. Освен това през последните дни настроението в отбора е много оптимистично и поради тази причина мисля, че можем да спечелим. Честно казано нямам много личен опит с ЦСКА", каза още Хейкинен.

Хейкинен определи ситуацията в двата клуба като сходна, заради кризата и в двата клуба. "Знам, че ситуацията и в ЦСКА, и в Рапид е сходна, чух и за кризата във вашия тим, но все пак очакваме силен съперник утре на терена", допълни футболистът.

Играчът заяви, че се чувства здрав и мотивиран да играе. Освен това коментира, че мачът е важен и за двата отбора и койтоот тимовете да вземе победата ще има реални шансове за напред.

"Който от нас - ние или ЦСКА, да вземе и двата мача, има много големи шансове да продължи напред. За нас и двете сцени са еднакво важни - както Бундеслигата, така и Лига Европа. Миналата година работихме доста в Лига Европа, тази година също искаме да спечелим точки и в този турнир, не само във вътрешното първенство", каза още финландецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mufc4ever
20.10.2010 19:42

Ами чесно казано , Рапид са в много лоша форма и мн съжелявам , че моят любим български отбор - БЕРОЕ , ги изпусна .. все пак ако ЦЕЦКА сега не се възползва да вземе точка за престиж няма кога другаде да е .. Все пак успех !!

mrkamenica
20.10.2010 19:13

Ама как ни заблуждават да си повярваме *lol*