\"Уилшър е готов да играе за Англия\"

11:05
\"Уилшър е готов да играе за Англия\"
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер смята, че младата звезда на тима Джак Уилшър е готов да бъде титуляр за английския национален отбор.

18-годишният талант показа отново невероятната си класа и успя да вкара гол при победата над Шахтьор Донецк с 5:1 в Шампионската лига. Венгер пък заяви:
"Убеден съм, че Сеск и Джак играят много добре заедно - Сеск се върна в игра едва снощи, но Джак израсна неимоверно. Човек никога не може да каже, че той е само на 18 година като го гледа как играе. Уилшир играе футбол сякаш рита със свои приятели. Има страхотна техника, но не се крие от сблъсъците. Това е нещото, което не искам той да загуби".

Относно мястото на играча в състава на "трите лъва", Венгер заяви: "Дали Джак е готов да започне за Англия срещу Франция следващия месец ли? Ако ме попитате обратния въпрос, дали той не е готов да играе за Англия, щеше да ми бъде трудно да кажа \'не\'. Той не е типичен халф, който да умее да задържа топката. Той е повече човек, който да занесе топката от едното наказателно поле до другото. Да ви кажа честно обаче, от нас зависи да му дадем време и шанс да се изяви".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация