Батков: В Лил ще е тежко

18:02
Батков: В Лил ще е тежко
Собственикът на Левски Тодор Батков посети тренировката на Левски в понеделник. Той изгледа част от нея и на тръгване от Герена даде интервю за "Дарик радио" и "Гонг".

Той леко се засегна на въпрос, дали посещението му е изненадващо?

"Защо да е изненадващо? - попита Батков.Аз считам Герена за мой дом. Поговорихме си с Гонзо подробно.Идва края на полусезона. Имаме някакви планове, да продаваме играчи, да купуваме играчи. Коментирахме предстоящия двубой с Лил. Гледахме избрани моменти от последния им мач. Сериозен отбор са и ни чака тежък мач. Защитата ще трябва да се справи със задачите си в Лил."

Попитахме Тодор Батков дали подкрепя решението на спортно-техническото ръководство на Левски по отношение на мароканския национал Шакиб Бензукан, който бе отстранен от отбора.

"Да. Категорично, заяви Батков. В течение съм на всички решения от подобно естество, които се взимат в клуба.Солидарен съм."

Батков ще подкрепи отбора в Лил, но ще пътува по дела в Брюксел и Лондон и ще пристигне непосредствено преди двубоя.

"На 52 години се чувствам много уморен, отговори Батков, два дни след 52-я си рожден ден, на въпрос как се чувства, адвокатът отговори - Грижите ми не са само с Левски. Дори, слава Богу, с Левски нещата се развиват нормално. Отборът върви добре. Клубът върви добре. Финансово сме горе - долу добре обезпечени. Нямаме задължения, което е радващо.Е, при всички положения един приход от продажба на играчи, би бил добре дошъл.Но не продажба на всяка цена."

Дали отборът на Левски е осъзнал положението си след загубата от Спортинг и равенството със Сливен?

"Пред Левски има поставени задачи и ги следва, според мен, не лошо, счита Батков. Задачата е спечелване на шампионската титла и Купа на България, в който турнир ни предстои участие.И достойно представяне в групите на Лига Европа, след като влязохме тук.Това са задачите минимум. Естествено, че тайно си правим някакви разчети и сметки да излезем от групата. Това вече би било отлично. И лятото - атака на Шампионска лига. За това обаче ни трябват още малко точки за коефициент."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Madoto_1
19.10.2010 20:40

''Идва края на полусезона. Имаме някакви планове, да продаваме играчи, да купуваме играчи''.Тук сте направили грешка, г-н Батков е казал, че имат планове да продават и да купуват мачове до края на полусезона. *lol* Това, че ще бъде тежко на Левски с/у Лил е ясно, но той просто не е споменал факта, че Левски ще си вземе още 5 парчета от този мач *lol*

cska_npacema
19.10.2010 19:32

"Попитахме Тодор Батков подкрепя решението на спортно-техническото ръководство на Левски по отношение на мароканския национал Шакиб Бензукан, който бе отстранен от отбора." ====== Я да видим, кой не е вечерял и е изял важна думичка в това изречение *lol*

flipicha
19.10.2010 18:15

Тоя верно е като Борат-ръси само шеги и глупости