В ЦСКА се карат заради защитник

12:17
В ЦСКА се карат заради защитник

Трансферът на защитника Йордан Минев в ЦСКА нажежи обстановката в "червения" лагер. На "Българска армия" не могат да се разберат дали да привлекат футболиста на Ботев Пловдив, съобщава "7 дни спорт".

Според треньора Димитър Пенев и селекционния комитет ЦСКА ще има нужда от услугите му. В същото време президентът на "червените" Александър Томов стопира преговорите, въпреки че преди това бе дал съгласието си. Той изчаква първо да стане факт продажбата на титулярния десен бек Йордан Тодоров. Както е известно, той ще си тръгне почти сигурно от "Българска армия" тази зима. Ако обаче Тодоров остане, тогава Минев ще се окаже ненужен и най-вероятно ще търка резервната скамейка.

Противоречията между треньора на ЦСКА и президента на клуба лъснаха още на коледното парти в четвъртък, което Пената не уважи. Наставникът е бесен и за неизплатените възнаграждения на двама от основните си футболисти - португалеца Фелипе Да Коща и латвиеца Викторс Мороз. Двамата планират да разтрогнат договорите си по вина на клуба.

Скандалът с Минев забърква дори и шефа на Ботев Димитър Христолов, който до 18 декември ще изпълнява функциите си на президент. Той държи на всяка цена да продаде защитника до тази дата, за да прибере парите. В противен случай, ако Минев преподпише с Ботев, Христолов ще остане на сухо. Самият футболист е в пълно неведение относно бъдещето си, но не крие, че иска да облече червената фланелка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DKS
14.12.2008 19:54

Мисля, че Данчо Минев няма да бъде нужен на ЦСКА. Той е играч точно за отбора на Ботев едвали ще може да се адаптира в ЦСКА дори да продадър Данчо Тодоров.Ще стане като брат му на пейката в Левски и това е .... по- добре да си седи в Ботев
лично според мен

navlek
14.12.2008 19:33

Тъй или иначе с Минев или без Минев никога няма да станете шампиони!!!

aivano
14.12.2008 19:30

Та Минев рече"Предпочитам ЦСКА пред Италия ."От това личи,че човекът е интелигентен-каква разлика между двама братя -единия ПРОСТО някакво си говедо,а другият ,другият-част от ОТБОРА,който пренаписва историята на ЦСКА на чиста страница!
ДОБРЕ ДОШЪЛ ,ДАНЧО и дано не избързвам!!!!!!!!!!!!!!!

svetlio_vn
14.12.2008 13:33

Оказа се , че интересът на италианските клубове към Минев е бил кьорфишек(не че някой трезвомислещ е мислил обратното) . Нали уж не го продадоха за да изграждат състава около него , а сега щял да ходи в ЦСКА

ma_ma
14.12.2008 13:23

Знам че на много хора ще им е гадно ако Минев напусне Ботев ,но ако утиде в ЦСКА ще е по-добре за него в бъдеще

dumbo_s
14.12.2008 13:20

Нямам пристрастия към Ботев , но не ги чака нищо добро ,ако се разделят с него ... След като миналото лято продадоха нападетелите си се видя големия проблем в отбора.Дано сега не е така.