Литекс се изгаври с Венци Стефанов

14:54
Литекс се изгаври с Венци Стефанов
От щаба на шампионите Литекс си направиха доста "дебела" шега с президента на Славия Венци Стефанов.

Както е известно вчера босът на "белите" заяви, че тимът му е ощетяван най-много от съдиите в родното първенство за разлика от Литекс, които пък редовно са подпирани.

Вижте съобщението, което е публикувано на официалния сайт на "оранжевите":

"На вниманието на сладкодумеца Чичо Венци от Овча Купел

Ръководството на ПФК Литекс заявява най-отговорно, че съветници на Папата с основно образование не вземат. Прав е чичо Венци да казва, че кучетата на нашия благодетел Гриша Ганчев доста разбират от футбол. Господин Младен Михалев не е лошо да размисли и да ги сложи начело на най-стария столичен клуб. Първо, ще му излязат по-евтино, защото ядат по-малко. Второ, със сигурност повече разбират футбола от Чичо Венци. Трето, за 20 години години поне два пъти ще класират отбора за евротурнирите.

С уважение към Чичо Венци от управителния съвет на ПФК Литекс 1921"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beto
19.10.2010 20:30

Какво е Литекс?Любимата играчка на Гриша Ганчев!Нещо , като кукла Барби в ръцете на малко момиченце.Господин Ганчев вместо до се прави на остроумен по добре е да смени рокличката на куклата си и да я сложи в пластмасовото гърненце да си свърши нуждите!Защото иначе се насира в Европа!А чичо Венци прави пари и затова Младен Михалев не си и помисля да го сменя.

Iv3rs0n
19.10.2010 18:46

о господи каква класа и колко акъл блика от това съобщение *thumb_up* колкото и да се борят винаги ще си останат селяни ....