Сър Алекс ще говори днес за ситуацията около Рууни

13:08
Сър Алекс ще говори днес за ситуацията около Рууни
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън ще говори по-късно днес за информациите, че Уейн Рууни е недоволен от статута си на "Олд Трафорд" и най-вероятно ще напусне тима през зимата.

Фъргюсън трябва да се срещне с медиите в 13:00 часа местно време на редовната си пресконференция преди мача от Шампионската лига с Бурсаспор. Британската преса гръмна, че 24-годишният Рууни, който имаше отлични отношения с Фърги, иска на всяка цена да напусне "червените дяволи". Говорител на Юнайтед обаче нарече в неделя тези информации "безмислици", но спекулациите около бъдещето на Рууни продължават и днес. Няколко издания обявиха, че градския съперник Манчестър Сити ще направи всичко по силите си да вземе Рууни.

"Дейли Мейл" твърди, че Рууни вече е казал на своите съотборници в Юнайтед, че е готов да отиде в Сити, където да взима около 230 000 паунда на седмица. Изданието освен това цитира неназован източник от "Ийстландс", който заявява:

"Ние не бяхме обсъждали привличането на Рууни до миналата седмица, защото не смятахме, че такъв трансфер е възможен, така както никога не сме обсъждали трансфер при нас на Лионел Меси от Барселона. Сега, след като знаем, че той иска да напусне Юнайтед, ние ще следим ситуацията с него много внимателно".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

peshotar
19.10.2010 13:18

Ем не искам Рууни да напуска..но ако той го иска и наистина има проблеми с отбора по-добре да напусне *sad* ..но ще ми е гадно да отиде в Сити...същата работа като с Тевез.В Реал ако отиде поне ще знам че при Мауриньо всичко ще бъде както трябва *wink*