Батков при Левски, привика Гонзо

11:12
Батков при Левски, привика Гонзо
Собственикът на Левски Тодор Батков посети отбора. Той се появи на Герена преди тренировката вчера вечерта. Шефът влезе в съблекалнята и говори с играчите. Той искал лично да се увери как се готвят сините за Лил. Мачът от Лига Европа е в четвъртък от 22,05 ч.

Инспекцията на адвоката не е изненада след фиаското в последния мач от Лига Европа, съобщава "7 дни спорт". Тогава футболистите заминаха за Лисабон с жените и децата. Левски бе разгромен от Спортинг с 0:5, а вбесеният Тодор Батков бе категоричен, че този цирк повече няма да се повтори.

Затова и вчера президентът на Левски се срещна с тима, изрично да напомни за важността на мача. Батков се видя отделно и с треньора Ясен Петров.

След като футболистите излязоха за заниманието, собcтвеникът и спортният директор Георги Иванов останаха в съблекалнята и поговориха надълго и нашироко за двубоя в четвъртък. Около петнайсет минути след началото на тренировката Батков и Гонзо се появиха на терена. Двамата погледаха футболистите и продължиха да говорят.

Левски ще направи последната си тренировка преди заминаването за Франция днес. Заниманието е от 18,00 часа, част от него ще е открито за фенове и медии. Утре сините потеглят в 10,30 часа с чартърен полет за Лил.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари