Гьоре остава в ЦСКА, но няма да говори с отбора

18:27
Гьоре остава в ЦСКА, но няма да говори с отбора
ЦСКА не намери треньор и се принуди да остави македонеца Гьоре Йовановски въпреки слабите резултати. Няколкочасово мислене в офисите на “Титан” доведе до решението: “Без промени!”

“Поне до Нова година няма да освобождаваме Йовановски - каза собственикът Димитър Борисов. - На първо място искаме ЦСКА да играе добре, а после ще очакваме нещо от мача с “Рапид”. В отбора липсва мотивация. Като собственици на клуба сме направили нужното. Забавяне на пари няма. За селекцията първо аз нося отговорност, а след това останалите.

Селекцията е правена от спортно-техническия щаб без Йовановски. Но това не го освобождава от отговорност. Не виждам грешки в работата на спортния директор Емил Костадинов. От началото на деня получих 14 съобщения по мобилния си телефон с предложения за нови треньор и директор от наши футболни хора. Най-много са за Стойчо Младенов, но... не четох всички.”

След като неочаквано получи вот на доверие, Йовановски пак шокира с изказването си. Кризисната мярка на македонеца е да... мълчи, когато работи.

“Ден или два не искам да разговарям с футболистите - каза Гьоре. - Това е мой метод на работа. Ден-два след мач не говоря, за да видя какъв им е проблемът с мотивацията на европейските двубои и каква срещу “Калиакра”. Който е в ЦСКА, трябва да може да победи този съперник. Не искам да се оправдавам. Отговорността е моя - и при успех, и при неуспех.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

torbelii
18.10.2010 18:34

Титаните да си хващат багажа и да се махат *angry*