Лапорта: Не съм виновен, че Барса има 430 милиона евро дългове

17:18
Лапорта: Не съм виновен, че Барса има 430 милиона евро дългове
Бившият президент на Барселона Жоан Лапорта заяви, че не той носи вината за лошото финансово състояние на каталунците. Както е известно, последните финансови отчети показаха, че шампионите на Испания дължат над 430 милиона евро.

Напомняме ви, също така, че през юни месец новият президент Сандро Росел трябваше да тегли голям заем, за да може да си позволи да плаща редовно заплатите в отбора.

Новото ръководство планира да съди предишния президент и останалите ръководители заради влошеното финансово състояние. Лапорта обаче е на друго мнение.

„Не приемам категорично подобни обвинения. По този начин се прави опит да се очерни името ми както и на останалите членове от борда на директорите. Готов съм да се защитя от тази цинична и неморална маневра и твърдо смятам, че служихме честно и безупречно на клуба” заяви Лапорта на пресконференция днес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

yoyothebestplay
19.10.2010 21:02

Уинер ти си некав и аз незнам къв *joking* тихо моля тука се говори за дълговете на Барса не кой по добър футболист е а и преди 3 години Реал Мадрид станаха шампиони само заради головата си разлика което беше невероятен късмет... преди това барса бе спечелила 2 поредни титли и след този 'Удар' на головата разлика (макар и по късмет) играта на отбора не потръгна и следващата кампания завършихме 3ти даже.. след това доиде Гуардиола и станахме най-добрия отбор в света знаеш *thumb_up* явно и сега нещо като традиция 2 поредни години титли и страхотна игра на 3тата се получава нещо лошо и играта ни не върви.. преди 3 години беше късмета ни тази година са дълговете явно *stop* затова и не започнахме кампанията както трябва цитирам мачовете с Херкулес и Майорка но Барса си остава най-добрия отбор в света защото единствено може би арсенал се опитва да играе подобен превъзходен стил като Барса *wink*

Barca_fen112
19.10.2010 08:55

The_Winner1 Човека с право ти е казал, да драскаш в други теми, защото тук пишеш за неща с които яко се излагаш заедно с някои други олигофренчета ! В Испания президентски избори има на всеки 4 години, като максимума който може да изкара един президент е 8 тоест 2 мандата ! Тея президенти според теб за какво се сменят ? КОй дава парите за футболисти , за заплати , за реклами , за спонсори а кой ? И един президент се счита дали е бил успешен точно поради това колко титли е спечелил отбора му през тези години ? Я кажи има ли някой такъв с повече от Лапорта ? Е това е общото мойто момче ! Маденце малко ! Пак се излагаш като кифладжия ! Ти коментираш барса повече от средняците си бе ! Барса винаги ама вингаи е имала една от най - силните школи на планетата ! Само дето преди бяха първи Аякс ама Барса си развива школите в цял свят и има най - доброто училище за играчи ! Кажи ми само как според теб имат добра школа от 4 - 5 години като в първия отбор на Барса спечелили всички възможни титли са Хави Иниеста Валдес , Пуйол а как ?? *lol*

The_Winner1
18.10.2010 22:52

messyfan - все пак си фен на Барселона как да очаквам да признаеш истината *erm* е ебахти и грешката бе да го еба - дай и аз да направя грешка да те осакатя и после да викам: грешка е, грешка е *sick* айде оставям те да се заблуждаваш и да се радваш на подарената титла в Шампионска лига *thumb_down*

ricky85
18.10.2010 22:42

Madoto_1 (дали Юнайтед, Ливърпул, Реал Мадрид, Аякс, Милан, Ювентус, Байерн Мюнхен и др. нямат много повече легендарни футболисти?) Не няма ли са много повече легендарни футболисти от Барса. Никой не е по голям от Пеле, Марадона и Кройф(последните двама бивши играчи на Барса)Така, че научи си урока и спри да се излагаш, че като ти гледам коментарите се справяш отлично.

fan1912
18.10.2010 22:14

Мерси за информацията.Лека нощ и на теб.

Madoto_1
18.10.2010 22:00

messyfan дали Юнайтед, Ливърпул, Реал Мадрид, Аякс, Милан, Ювентус, Байерн Мюнхен и др. нямат много повече легендарни футболисти?Да не говорим, че повечето от тези отбори са и по-успели от Барселона.Никой не може да каже, че Барселона не е с най-добрата школа в света в момента, но това е от 2005-2006 някъде.А за това, че стадиона е 98-100хил. души няма значение, защото на този стадион не се чуват песни когато отбора пада..това са фенове само за победи.Има много по-верни, но по-малко на брой фенове на други отбори и тези отбори са в пъти по-безисвестни в сравнение с Барселона.Лека нощ ти пожелавам.

radenko
18.10.2010 21:05

мом4ета не се карайте за глупости,че излезнахте от темата.. помежду другото всички големи клубове имат дългове,а най-много са на Реал М *wink* тук се обвиняват кой пове4е е натрупал от тия президенти,са да ви обяснявам ли как имат дългове ,па некой от тях са най- богатите *beer*

messyfan
18.10.2010 20:12

drusalin Ти май ми пищеш надрусан и неподготвен . Ако не знаеш , какво пише на една от трибуните на Камп Ноу да ти кажа "Нещо повече от клуб " . Едва ли има по-силна школа в света в днешно време от тази на Барселона.Едва ли има по-препълнен стадион в света от Камп Ноу.По 98 до 100 хиляди души на мач.Ти бил ли си сред толкоз много екзалтирани запалянковци на едно място.Кажи ми колко извънземни футболисти са играли в един клуб.Кройф , Марадона , Ромарио , Стоичков,Роналдо но не Кристиано , Меси и много други .

ceco26
18.10.2010 19:57

Ми то излиза, че Гуардиола е виновен, не клуба! Той-Гуардиола искаше да замени Ето'о за оня пръч Ибраимович. *erm* А колкото до Анри...тогава играеше, а Рони...покрай тия реклами и не знам си кво забрави да играе.

drusalin
18.10.2010 19:41

Само ще кажа баси жалките фенове като messyfan и barca fen112 има в този сайт *party* Когато подписвахте с Ибра се кефихте ? Когато Роналдъоно игра преди да се скара с жалкия си тренъор са кефише на играта и вие му се кефихте. Ето'о му го сложихте в гъза.Анри не допренеси кой знае колко. Но всички са направили както много за клуба а и в кариерата си. Толкова сте прости и жалки като фенове че няма накъде даже. НЕ Ибра вие виновен ами скапания клуб ! Толкова пари имахте, а къде се изпариха ? За подаряване на Ето'овци и купуването на по големи имена ? Докаде я докарахте ... нормално е да го ядете целия. Защото и нищо не заслужава този отбор с такива хора!

igotleanxD
18.10.2010 18:54

Къде са пуберите които викаха,че парса е по богат от Челси хахаха *lol* *thumb_up*

messyfan
18.10.2010 18:51

The_Winner1 Спомни си какво се случи на първия мач на Камп Ноу и тогава ми говори за ответния мач. Да имаше една реална дузпа , а не 3 както много хора казват.Не знам дали си бил роден ,но на Световното Първенство в Мексико през 1986 година целия свят видя Божията ръка на Марадона , само не страничния садия Богдан Дочев и главния садия.Така,че стават грешки ,но Барселона бяха по-добри от Челси като цяло в двата мача.

The_Winner1
18.10.2010 18:30

messyfan - ами ние не обичаме *wink* и я си сложи ръката на сърцето и кажи дали срещу Челси не бутнахте нещо под масата на онзи "съдия"??? *sick* Barca_fen112 - немога да хвана връзката между Лапорта и купите *erm* нещо пояснение ако може *sad*

Barca_fen112
18.10.2010 18:03

Лапорта никога не съм го харесвал като президент ! Както и по голямата част от феновете на Барса ! СПомням си как преди 3 години няколко дни преди финалата в рим на Камп Ноу Барса вдигна примерата и тогава всеки един член от борда на Барса бе викан и аплодиран от публиката ! Но когато дойде ред на Лапорта публиката мощно го освиркваше ! И това, че с него взехме много купи замаза положението, но ето че сега се вижда какъв измамник е ! *wink*

messyfan
18.10.2010 18:00

boc1 Нали се сещаш , че Барса не дават пари за подкупи , а за космическите заплати на футболистите.Та парите са там и по някакъв начин трябва да се вазвърнат.Та затова са тези изненади като с Еркулес.

messyfan
18.10.2010 17:52

Виж пич,ти си толкова далеч от истината,че неможе да бъде.Кое не и върви на Барселона?В този отбор има място за футболисти на които им се играе футбол.Кажи ми ти кой отбор ще изгони артисти като Роналдиньо,Анри и Ибрахимович.Най-много съжалявам за Ето'о но колкото и да е велик играч няма право да изнудва клуб като Барса.Така че,не се изказвай неподготвен.Драскайте за някои други отбори ако обичате.

boc1
18.10.2010 17:43

Нали знаете къде са отишли тия пари - за подкупи *party* .

vladura307
18.10.2010 17:31

Любимата ви Барселона така като гледам не върви на добре. *smile* *party* Поне да върнат Вия на Валенсия *thumb_up*. За да може този сезон да покажат как се играе