Джон Хенри: Ливърпул не ми излезе евтино

12:33
Джон Хенри: Ливърпул не ми излезе евтино
Новите собственици на Ливърпул "New England Sports Ventures" разкриха, че закупуването на клуба не им е излязло никак евтино.

NESV, водена от Джон Хенри, успя с много мъки да придобие клуба от Том Хикс и Джордж Джилет в петък.

Хенри и един от бизнес партньорите му Том Вернер присъстваха на неделното мърсисайдско дерби с Евертън, което обаче бе загубено с 0:2.

Говорейки за купуването на тима за 300 милиона паунда, Хенри отрече слуховете, че компанията му е платила по-малко, отколкото е трябвало.

"Знам, че някои хора казват, че това е малка цена за такъв клуб, но ние не гледаме така на нещата", сподели американският милионер.

"Ние сме усърдни, а когато си усърден искаш да откриеш всички грешки. Ние открихме много. Има много работа по този клуб и ще отнеме дълго време. Има големи финансови въпроси, но все пак решихме, че искаме да се състезаваме на това ниво. Трябва да сме умни, дръзки и агресивни, защото това е голямо предизвикателство. Има много причини, поради които можеше да се откажем. Имаше много пъти, когато си мислехме, че това е прекалено голямо предизвикателство, но клубът си струва - и ние сме развълнувани от това", каза още Хенри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

torres12312
18.10.2010 15:35

само за кончески и каут не сам сагласен с колегата по долу от останали те игра4и ще вземем кам 15 млн от торес кам 30,35 и тез ако дадат 20 стават 65,70 млн което е една добра сума за ттрансфери според мен *wink*

niki_kts
18.10.2010 13:59

Няма да има голям трансферен бюджет? Нищо подобно. По-скоро казват самата истина. След тройката Хикс-Джилет-Бенитес, Ливърпул е в трагично състояние. Още през януари футболисти като Лукаш, Макси, Йованович, Кончески и т.н. трябва да напуснат клуба. Въпреки, че едва ли всички изброени от мен ще бъдат продадени. Глен Джонсън е в ужасна форма, както и Фернандо Торес. Каут е преследван от контузии....изобщо нещата са много дълбоки и много проблемни.

MorpheC
18.10.2010 13:03

Тука усещам как намекват , че няма да има голям трансферен бюджет *stop*