Без да се напряга, Ювентус писа четворка на новаци

17:53
Без да се напряга, Ювентус писа четворка на новаци
Ювентус победи Лече с 4:0 у дома в мач от 7-я кръг в Серия "А".

"Старата госпожа" не впечатли с играта си през първото полувреме, но въпреки това се оттегли на почивка с три гола преднина. В 13-а минута Алберто Акуилани с плътен далечен шут откри резултата. В 22-а Милош Красич излезе сам срещу вратаря на гостите, но реши да стреля, вместо да подаде на непокрития Амаури и изстрелът му бе отразен. Секунди по-късно Марко Сторари спаси "бианконерите" след удар на противников футболист отблизо. В 34-а минута Милош Красич, който бе минал отляво, навлезе в наказателното поле на Лече и след съприкосновение със защитник се просна на земята, а реферът свири много спорна дузна. Зад топката застана Фелипе Мело и технично реализира – 2:0 за Юве. Новаците не се представяха толкова лошо, но личеше, че им липсва увереност и самочувствие. В 44-а минута Красич проби отдясно и пусна на далечната греда към непокрития Фабио Куалярела, който увеличи на 3:0.

Ювентус свали темпото през второто полувреме, а футболистите на Лече се бяха предали. В 64-а Куолярела след хубава комбинация излезе сам срещу вратаря на гостите, но би в аут. В 71-а Красич чудесно навърза няколко футболисти, но си поведе дълго топката и стражът на новаците улови. В 80-а "Новия Недвед" проби отдясно, центрира и топката срещна гредата. Секунди по-късно Алесандро Дел Пиеро бе изведен на добра позиция, но от движение стреля неточно. В 82-а обаче ветеранът на Юве се реваншира и препарира стража на Лече за 4:0.

Останалите резултати от днешните срещи в Серия "А":


Каляри - Интер 0:1
Бреша - Удинезе 0:1
Катания - Наполи 1:1
Чезена - Парма 1:1
Палермо - Болоня 4:1
Сампдория - Фиорентина 2:1
от 21:45 часа: Бари - Лацио

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
17.10.2010 21:45

Надявам се добрата игра да продължи и през седмицата в гостуването на РБ Залцбург и най-вече в дербито с Милан.2 победи в тези 2 мача и отборът ще се прероди *thumb_up*

biserms
17.10.2010 21:31

Браво на момчетата.Малко повече работа и ще станем железен отбор!Аз съм сигурен, че ако нещата в отбора продължат да вървят в този възходящ начин догодина ще сме фактор в ШЛ.Джиджи ще се върне, защитата ще се сработи още по-добре.В халфовата линия разполагаме с невероятни футболисти - Сисоко, Маркизио, Акуилани, Пепе, Красич ...Като дойде и Дзеко през Юни заедно с Куалярела, Дел Пиеро и едно ново попълнение в лицето на Лукаку или Бензема и отбора ще стане чудовищен *wink*.

Juventus_tifoz
17.10.2010 20:14

За пореден път се убеждавам, че Красич е супер. Като цяло отбора играе все по-добре. Все пак Лече не може да бъде сравнение, но ще видим в дербито с Милан. Юве е отбора с най-много вкарани голове в Италия до момента от началото на сезона. Фелипе Мело за пръв път игра добре. Акуилани също е много полезен. Само Амаури за нищо не става. Много съм доволен от победата. FORZA JUVE *beer*

juve97
17.10.2010 19:02

Без да се напряга та они ги смачкаха!!!FORZA JUVE *beer*