Война за повиквателни разкъсала националния

09:21
Война за повиквателни разкъсала националния
Война за повиквателни за малко да затрие дебюта на Лотар Матеус.

Немецът се хванал за главата от интригите, в които се опитали да го вкарват покрай подбора на играчи. Не е тайна, той се довери изцяло на БФС в селекцията на футболисти за евроквалификацията с Уелс. Хората около Боби Михайлов се разделили на два лагера. Едните използвали асистента Цанко Цветанов, за да убедят немеца, че не трябва да пипа любимците на Мъри Стоилов. Те му обяснили, че по-добър защитник от Илиян Стоянов-Коловати няма, а Станислав Ангелов трябва да му партнира в центъра на отбраната.

Другият лагер обаче настоял за пълна промяна. Отново споровете се завъртели около защитата. Противниците на Мъри настоявали за повиквателни за млади момчета като Бодуров и Занев плюс връщането на Валентин Илиев. Проводник на техните интереси станал Михаил Мадански. Защитниците на стила "Мъри" скочили най-вече срещу реабилитирането на Вальо, като нарекли врачанина "тролей".

"Илиев ще изяде земята в Уелс, ако го повикат", твърдели опонентите им. В крайна сметка Лотар им се доверил не без помощта на независими "съветници" като Георги Иванов-Гонзо и Любо Пенев. Не е тайна, Матеус вечеря с тях и потърси мнението им относно най-големите таланти в първенството ни.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

notna
17.10.2010 09:47

абе ние сме си ебали капаците ! Страшна работа