Анчелоти обяви стартовите 11 срещу Вила

08:33
Анчелоти обяви стартовите 11 срещу Вила
Челси ще гостува на Астън Вила без Дидие Дрогба и Франк Лампард.

Нападателят се възстановява от вирусно заболяване, а халфът лекува травма в слабините. Аут са още Йоси Бенаюн, Саломон Калу и Даниел Стъридж. Добрата новина за Карло Анчелоти е, че Джон Тери се завръща в игра.

Италианският мениджър на "сините" обяви стартовите 11 срещу бирмингамци.

"Стартовата единадесеторка ще бъде: Чех, Ферейра, Иванович, Тери, Коул, Рамиреш, Есиен, Микел, Какута, Малуда, Анелка", съобщи Анчелоти.

"Дрогба страдаше от вирусно заболяване тази седмица и не можеше да тренира, не е във форма. Той трябваше да взема антибиотик в последните дни и има нужда от тренировки следващата седмица. Все още не зная дали ще е готов за следващия ни мач от Шампионската лига. Алекс може да бъде на линия следващата седмица, Калу със сигурност ще е готов за предстоящия мач от Шампионската лига, а Стъридж има нужда от още няколко дни за възстановяване", обясни треньорът на Челси.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

The_Winner1
16.10.2010 16:03

сега е момента Рамирес и Какута да покажат какво могат *thinking*

stasi88
16.10.2010 13:54

Хм, това е един от първите, ако не пръвия наистина важен мач като титуляр на Какута... Много успех на Челси и дано Какута да вкара!

igotleanxD
16.10.2010 08:53

Състава ни е супер с оглед на контузените играчи Успех на Нашия отбор дано да победим добре независимо с колко гола разлика *beer* *thumb_up*