Ходжсън приветства новите собственици

19:42
Ходжсън приветства новите собственици
Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън приветства закупуването на клуба от компанията "New England Sports Ventures", признавайки, че е облекчен да види, че "тежките времена са към края си".

"Червените" потвърдиха, че са били закупени от NESV, след като Том Хикс и Джордж Джилет загубиха битката си да спрат продажбата. Те обаче заявиха, че ще съдят клуба за над един милиард долара за вреди, тъй като продажбата е "нелегална". Ходжсън обаче е доволен от смяната на собственика и заяви:

"Ситуацията е много положителна, това е много добър ден за клуба, ден, който всеки в клуба ще приветства, включително новите собственици", сподели мениджърът на "червените".

"Облекчение е. Бяха много трудни последни седмици. Тази дълга съдебна борба и това името на Ливърпул да е в светлината на прожекторите, заради негативни причини бяха лоши времена за клуба. Трябваше да ги преживеем, но продажбата е много добра новина за нас преди мача ни с Евертън през уикенда", продължи специалистът.

Ходжсън е говорил с лидера на NESV Джон Хенри по телефона, но не е станало дума за позицията му в клуба или колко точно пари ще има за трансфери, ако продажбата се осъществи. "Не говорихме за позицията ми в тима. Той ми се обади и съобщението му бе, че се надява сделката да стане, че много иска да стане новия собственик, че иска да работи с мен, но не говорихме за инвестициите", завърши бившият наставник на Фулъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари