Сър Алекс: Това с Рууни са абсолютни глупости

14:46
Сър Алекс: Това с Рууни са абсолютни глупости
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви че няма проблеми с Уейн Рууни, след като нападателят заяви, че не страда от контузия на глезена, както твърдеше шотландецът.

Фъргюсън подчерта, че отсъствието на Рууни в три поредни мача на Юнайтед е заради проблем с глезена, но играчът и физиотерапевтът на Англия Гари Люин не се съгласиха с това твърдение. Рууни показа, че физическото му състояние е добро, след като игра пълни 90 минути в евроквалификацията срещу Черна гора на "Уембли", завършила 0:0.

Все още не е сигурно дали нападателят ще започне като титуляр в двубоя срещу Уест Бромич в събота. Според слуховете, връзката между Рууни и Фъргюсън е обтегната, понеже нападателят не играе редовно, но шотландецът категорично отхвърли тези спекулации.

"Това са абсолютни глупости", сподели Фъргюсън. "Не знам откъде се появяват тези неща. Момчето винаги е в светлината на прожекторите и се говори за него в пресата. Това обаче минава покрай ушите ми. Не значи нищо за мен", добави шотландецът.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация