Ясен Петров: Гара Дембеле е готов за мача с Пирин

14:24
Ясен Петров: Гара Дембеле е готов за мача с Пирин
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров заяви днес на пресконференцията преди срещата с Пирин Благоевград, че клубът вече е излязъл с официално становище за отстраняването на Шакиб Бензукан и той няма какво повече да коментира.

"Има официално становище на клуба по повод отстраняването на Шакиб Бензукан от тима, където бяхме пределно ясни. Така че аз няма какво повече да коментирам. По принцип сме мислили по въпроса как да реагираме, ако имаме проблем с някой от централните защитници, но това си остава за наша вътрешна консумация", каза Ясен Петров.

"Няма да рискуваме здравето на нито един от нашите футболисти. Ще действаме много внимателно с Дарко Тасевски и няма да бързаме с неговото включване в игра. Извадили сме си поуки от случилото се с Христо Йовов", продължи наставникът на "сините.

"Гара Дембеле пропусна само една тренировка през седмицата и е готов за предстоящите двубои. Всеки един футболист е ценен. Много пъти съм казвал пред вас, че идват моменти, в които всеки футболист трябва да защити себе си и Левски в даден момент. За нас мачът с Пирин е важен, колкото всеки друг", допълни той.

"Имахме нужда от освежаване. Предната седмица успяхме да дадем малко почивка на някои от футболистите. Възстановихме част от тях, а през тази седмица работихме добре. Надявам се, че отборът е готов да се представи по един достоен начин през тази тежка седмица, която ни предстои", допълни Петров. "Наблюдавал съм последните срещи на Пирин. Има прогрес в тяхната игра и са отбор достоен за уважение. Изграден е от млади футболисти, стъпват здраво, но мен ме интересува нашия отбор и бъдете сигурни, че ще търсим победата от първата до последната минута", каза още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация