Робсън: Няма шанс сър Алекс да продаде Рууни

13:12
Робсън: Няма шанс сър Алекс да продаде Рууни
Легендата на Манчестър Юнайтед Брайън Робсън заяви, че няма начин сър Алекс Фъргюсън да продаде звездата на тима Уейн Рууни.

Робсън вярва, че Фърги е идеалният човек, който да помогне на 24-годишния Рууни да преодолее кризата, в която изпадна. Робсън заяви за "Дейли Стар":

"Не смятам, че това ще се случи с Уейн. Разликата между Уейн и другите играчи е, че той е роден победител. Той има манталитет на шампион, което сър Алекс обича. Босът ни харесва да има такива хора около себе си."

"Капитан Страхотен" допълни: "Уейн е малко ръждясал след Световното първенство. Към него имаше големи очаквания и той е леко разочарован, че нещата не са развиха както трябва. Неговата увереност бе поставена под съмнение, но той все пак е само един човек. Рууни освен това има някои семейни проблеми и няма значение колко силен характер си, отнема време тези неща да бъдат преодолени. Той ще има период, в който няма да вкарва голове, всички нападатели имат такъв период. Той обаче ще работи здраво и отново ще намери себе си. Въпрос на време е той отново да бъде лидер на Юнайтед и Англия. Сър Алекс пък е перфектният човек, който да му помогне. Той ще накара по-опитните си състезатели да помогнат на Уейн, защото знае през какво минава неговия нападател. В очите на сър Алекс нищо друго няма значение, освен, че Уейн Рууни е играч, който е роден победител."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация