Жуниор направи първа тренировка с Левски (снимки)

12:23
Жуниор направи първа тренировка с Левски (снимки)
Бразилският офанзивен полузащитник Жуниор направи тренировка с първия тим на Левски на основния терен на стадион "Георги Аспарухов".

Южноамериканецът ще остане на проби в тима няколко дни, след което старши-треньорът на "сините" Ясен Петров ще вземе решение за бъдещето му.

Жуниор е роден през 1993 година. Той е висок 178 см и тежи 68 кг, а пълното му име е Жоао Луис де Еспирито Санто Белфонте.

Македонският полузащитник Дарко Тасевски тренира и днес на облекчен режим. В заниманието се включи и бранителят на юношите старша възраст на Левски Христо Стамболийски. 18-годишният централен защитник може да получи шанс за изява в първия отбор, след като Шакиб Бензукан бе отстранен за неспазване на спортния режим.

\"\"
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rokera_henry
16.10.2010 02:56

Мадото, поне има кой да ни представя в ШЛ и Европа,а цецка могат да мечтаят да се докоснат някога до терените на Барса, Челси и Вердер.. Толкова злоба и завист зачитам в коментара ти, че чак правиш и глупави грешки.. Гледайте си във вашата паница, че здраво сте я закъсали, ама то като ви чета понякога, оставам с убеждението, че се интерисувате повече от Левски от колкото вашето "отборче".. Както и да е, айде със здраве..

wolfv4eto
16.10.2010 00:20

Мадото к'фо прайш тука в уиннера? Бягай кандидатсвай у Диемите ! Там търсят такива разбирачи !

Madoto_1
15.10.2010 23:33

в ЛЕ победи отбора на Лацио(миналата година)* сори за грешката *thumb_up*

Madoto_1
15.10.2010 23:31

Левски отиде в ШЛ за да засрами България и да си събере фланелки от истински футболисти, в ЛЕ победи отбора на Лацион(миналата година), който бе ТРАГИЧЕН и в последния кръг не игра за нищо и просто пусна на Левски да се порадва, но все пак Левски бе надупчен като домакин с 0:4.Тази година Левски пак победи един от ''ГРАНДОВЕТЕ'' в Европа и след това бе брутално ''надупчен'' от един отбор, който не е във форма.ЦСКА са по-трагични в Българското първенство просто, защото нямат парите на Левски да си купуват мачовете.В Европа ЦСКА играе много по-добре от Левски всяка година и получава по-малко голове.Не подкрепям нито един отбор от България освен може би ''Брестник'', така че коментари от сорта на - ЦСКА-р прост...ходи си гледай твоето отборче...бля бля бля, не са нужни.

Manower
15.10.2010 18:53

Присмивай се на глупаците и подминавай тяхните нищожни приказчици! *wink* Тоя първо е един скапан расист и няма футболно разбиране,а не със същия акъл като на Иван Богданов-сръбския вандал!САМО ЛЕВСКИ! Те може и да се присмиват,но Левски беше в ШЛ,беше на 1/4 финал на УЕФА и вече има две победи в две поред години в ЛЕ! А, ако този е цесекар - от колко години не сте шампиони,мойто момче?!

torres_229
15.10.2010 18:19

.. И СТАНЕ ШАМПИОН С ЛЕВСКИ И ДОГОДИНА ОТИДЕ ПАК В ЕВРОПА, нали авиано. Простак. Погледни си твойто подобие на отборче и тогава коментирай великия Левски.

aivano
15.10.2010 18:09

Като му гледам снимките се сещам за едно филмово заглавие"Има и щастливи цигани"!Ще го видя колко щастлив ще е след месец-два или дори седмица-две,когато отнесат 5 от Лил!!!! *lol* *party* *smile*

vandersa6o
15.10.2010 13:44

Хаха Manower мн добре измислено дано да стане така *lol* *thumb_up*

Manower
15.10.2010 13:35

Ако е качествен и Левски го привлече може с Жо да направят дует: Жу-Жо! *joking* САМО ЛЕВСКИ!