\"Акулите\" обещават интересен и динамичен мач срещу Локо София

20:07
\"Акулите\" обещават интересен и динамичен мач срещу Локо София
"Очаква ни интересен и динамичен мач с много емоции. Предпочитам победа с красива игра, но по-скоро ще бъде двубой на желание, хъс и характер. Който покаже повече воля и агресивност, той ще спечели. Не мисля, че може да се получи равенство", заяви мениджърът на Черноморец Бургас Красимир Балъков.

Дербито с Локомотив София от 10-ия кръг на "А" група на 18 октомври (понеделник) от 21:00 часа на стадион "Лазур".

Единствено Педро Маркес - Педриня е под въпрос за групата на черноморци заради здравословен проблем. Мениджърът е доволен от засилената конкуренция в атака с привличането на Муса Койта и Муйтис Лис. С трансферите на двамата Черноморец се надява да реши проблема с отбелязването на голове.

"Нападателите се стараят много в тренировките. Всъщност всички се представят добре в стремеж да получат шанс за изява. Удоволствие е да си затруднен в избора на 18-те за групата. Това е най-доброто за един треньор", коментира Балъков.

Той няма да избързва с пускането на Лис като титуляр, докато не се адаптира напълно към обстановката, както беше и с Койта. Мениджърът е наясно, че Локомотив Сф разполага с много добри офанзивни футболисти.

"Генков, Асамоа, Писаров и Атанасов са играчи, които винаги могат да направят беля на противника", посочи Балъков.

"Сигурен съм, че нашите привърженици ще ни подкрепят, както беше в предишните мачове. Помощта от трибуните е много важна за нас. Отправям апел в понеделник на "Лазур" да дойдат и хора, които още не са идвали на стадиона. Надявам се на добра игра и най-вече на добър резултат, за да продължим доброто си представяне. Резултатът от директния двубой е много важен, защото и двата отбора имаме амбиции и реални шансове за челните места", констатира мениджърът на Черноморец Бургас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация