Апостол Попов в игра за ЦСКА до 10 дни

15:29
Апостол Попов в игра за ЦСКА до 10 дни
Защитникът Апостол Попов се завръща в игра за ЦСКА. Това ще стане до десетина дни и е много вероятно пловдивчанинът да бъде на разположение на Гьоре Йовановски за гостуването на Рапид Виена в Австрия. Попов извади рамо по време на двубоя срещу Видима Раковски, а след това претърпя операция, тъй като му се случва за втори път. Футболистът вече тренира с основната група футболисти и след няколко дни ще може да е на линия на 100%, съобщава "Гонг".

Очакваше се Попов да вземе участие в контролната среща срещу Доростол преди два дни. В последния момент обаче треньорското ръководство на „червените” реши да не рискува с пускането на Попов в игра, за да може рамото му да се оправи на 100%.

Все още Гьоре Йовановски няма наблюдения върху играта на Попов на живо. Той е наблюдавал футболиста единствено в мачовете миналия сезон. Йовановски завари Попов контузен в ЦСКА и няма наблюдения около неговото състояние.

На стадион „Българска армия” се надяват Попов да реши проблемите на ЦСКА в защита. В последните седмици Йовановски изпитва затруднения най-вече в окомплектоването на отбраната. Ужасяващата форма на италианеца Марко Еспозито и многото контузени футболисти принудиха Йовановски в определени мачове да залага на Тодор Янчев като централен бранител.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация