Пускат Акалски да пази срещу Пирин

09:57
Пускат Акалски да пази срещу Пирин
Вратарят Кирил Акалски може да направи официалния си дебют за Левски още в събота вечер. Сините играят срещу Пирин Благоевград на "Герена", очакванията са именно пловдивчанинът да излезе като титуляр на вратата.

Гонзо и Ясен Петров са се решили на тази стъпка, след като Георги Петков тотално загуби доверието след издънката си в Лисабон при загубата с 0:5 от Спортинг. Жоро Вратаря имаше вина поне за три от головете и разгневи всички в Левски. Затова се налагат спешни решения за този пост до края на сезона, информира "7 дни спорт".

Като първа мярка е пускането на Акалски, който досега е пазил само в контроли. Той дойде на Герена по-късно, когато първенството вече беше започнало, и се включи в движение. В зависимост от играта, която пловдивчанинът покаже, ще се избира между него и Божидар Митрев кой да пази срещу Лил в четвъртък от Лига Европа. Митрев изглежда с малко по-големи шансове, макар че го обвиняваха за гола, който АИК му вкара в София.

"Сините" заминават за Франция с идеята да откраднат поне една точка. Това обаче няма как да стане, ако вратарят им е слаб. Четвъртият вратар Цветан Димитров пък все още не е доказал, че може да се справя в големи мачове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cska_npacema
14.10.2010 11:06

Браво, крайно време беше да му се даде шанс за изява. Само ЛЕВСКИ *beer*