Нов Стоичков по терените в Испания

09:51
Нов Стоичков по терените в Испания
Стоичков е играл 73 минути в дербито на градчето Санлукеца между Атлетико и Хувентуд Гостите падат с 1:2, а той е сменен малко преди края на мача.

За съжаление на феновете на Хувентуд обаче футболистът не е мегазвездата на България и Барселона, а Хосе Исраел Ардиля Варела. Той е роден на 18 март 1983 г. в Кадис и играе като ляво крило.

Хосе напомнял много за стила на Камата и заради това феновете го нарекли Стоичков. Той пък решил да стане известен точно с това име и го изписал на екипа си.

От началото на сезона лъже-Стоичков е играл в 3 мача за отбора си общо 99 минути, и е отбелязал един гол.

Отборът на Варела се подвизава из долните испански дивизии.

Истинският Христо Стоичков тази сутрин трябваше да играе в благотворителен мач в Мексико. На него се събираха средства за пострадалите от опустошителен ураган.

Мачът бе в град Веракрус и се очакваше претъпкан стадион. В срещата трябваше да участват доста известни играчи от близкото минало начело с Диего Марадона.

Стоичков има доста добри връзки с Мексико и на няколко пъти бе споменаван за национален селекционер там. По време на световното в Южна Африка през лятото той работи за мексиканска телевизия. Накрая обяви по микрофона й, че би се навил и за следващите световни финали да е журналист, понеже му харесало.

Очаква се в следващите няколко месеца Стоичков да бъде привлечен в Барселона и да влезе в екипа на новия президент Сандро Росел. Ицо бе на среща с него през миналата седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xecutable
14.10.2010 12:26

Имайки в предвид сприхавият нрав на Ицо, ми е интересно как не е избухнал *smile*